Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La remodelació de la zona de jocs infantils de la plaça de les Tereses permetrà duplicar la seva extensió

Escoltar

La remodelació de la zona de jocs infantils de la plaça de les Tereses permetrà duplicar la seva extensió

El Servei de Manteniment té previst començar dilluns, 20 de març, els treballs de remodelació de la zona de jocs infantils de la plaça de les Tereses. Els treballs permetran duplicar l'àmbit de la plaça destinat actualment a aquest ús, que quedarà més integrat respecte a la resta de l'espai públic, i augmentar tant el número de jocs infantils com l'àrea destinada a l'estada dels adults que acompanyen als infants.

La zona de jocs ocupa actualment 237 m2 i amb l'ampliació passarà a tenir 452 m2.

Per realitzar els treballs caldrà eliminar el paviment de formigó del camí que hi ha actualment davant del pas de vianants més proper a l'entrada de l'aparcament subterrani. S'eliminarà el parterre de gespa i planta arbustiva que hi ha al costat d'aquest camí i es retiraran 7 arbres de l'espècie negundo.

Es col·locarà nou mobiliari urbà i s'ampliarà el nombre de jocs infantils, 5 actualment, amb 4 instal·lacions noves. Als parterres es plantarà gespa i planta tapissant, a més d'arbustos de l'espècie Viburnum lucidum. També es plantaran 2 moreres per fer ombra.

Els treballs, que tenen un cost de 32.712 euros, tindran una durada d'1 mes. Mentre durin les obres, la zona de jocs romandrà tancada al públic. Com alternativa, es recorda als veïns que les zones de lleure més properes són:

  • Pati de Can Marchal (a 230 metres de la plaça de les Tereses)
  • Plaça de Can Llinàs (a 387 metres)
  • Plaça de Sant Pere més Alt (a 415 metres)
  • La Muralla de Can Xammar (a 572 metres)