Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament canvia senyals de circulació malmesos a la zona de l'Eixample Oest per reforçar la seguretat viària

Escoltar

L'Ajuntament canvia senyals de circulació malmesos a la zona de l'Eixample Oest per reforçar la seguretat viària

El Servei de Mobilitat iniciarà a partir del 4 de setembre una actuació que consistirà en substituir senyals de circulació verticals malmesos a la zona de l'Eixample Oest. L'actuació durarà aproximadament un mes i comportarà el canvi de 288 senyals i de 55 suports (pals).

El deteriorament dels senyals de circulació es deu bàsicament al pas del temps, l'acció del sol, el fet de dibuixar-hi de grafits, enganxar-hi etiquetes adhesives o als cops que reben. Aquestes accions fan que els senyals perdin la seva efectivitat, així amb aquesta actuació a part de millorar l'aspecte urbà es contribueix a la seguretat viària.

A més del canvi de 288 senyals i dels 55 suports també es netejaran miralls i s'adreçaran els senyals que estiguin torts. La majoria dels senyals que es canviaran seran retroreflectants per tal que siguin visibles a la nit.

El pressupost per arranjar aquests elements urbans és de 21.417,22 €.

El manteniment i la reposició de senyals de circulació es va fent de manera successiva a tota la ciutat. Així, entre el 2002 i el 2005 es va actuar a Cerdanyola, Ciutat Jardí, Vista Alegre i l'Eixample Est i està previst que durant el primer trimestre de 2007 es faci la zona de Cirera i Els Molins.