Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament construirà un nou equipament per als veïns al parc del Nord

Escoltar

L'Ajuntament construirà un nou equipament per als veïns al parc del Nord

La regidora d'Obres, Montse López, ha presentat aquest matí en roda de premsa el projecte per construir un nou equipament cívic a Vista Alegre, que ha aprovat avui inicialment la Junta de Govern Local. L'equipament es construirà en un solar ubicat dins del parc del Nord i limitat pel carrer d'Almeria.

L'edifici serà d'una sola planta, de forma rectangular, i ocuparà 254,12 m2. L'equipament estarà dividit en diferents espais interiors: vestíbul (18,21 m2), sala d'entitats (14,87 m2), una sala polivalent (125,12 m2) amb dos envans mòbils que permetran dividir l'espai en sales més petites, lavabos (13,11, m2), magatzem (4,12 m2) i un porxo (43,67 m2).

A més, hi haurà un espai exterior (154,20 m2), amb unes grades de mur de pedra i escales amb ecotraveses. Una zona enjardinada de 556,78 m2 envoltarà l'edifici.

L'equipament tindrà una coberta inclinada de planxes de coure i la façana es recobrirà amb pedra. La tria dels materials que s'utilitzaran respon a l'objectiu de reduir al màxim l'impacte visual per tal que l'edifici quedi integrat al màxim a l'entorn.

L'accés a l'equipament es realitzarà des del carrer d'Almeria. El projecte contempla fer un nou recorregut al parc, connectant amb escales els dos camins que ara existeixen dins la zona verda. L'edifici quedarà integrat dins d'aquest nou recorregut.

L'Ajuntament té previst cedir l'ús de les instal·lacions a l'Associació de Veïns de Vista Alegre per acollir activitats organitzades per l'entitat.

El projecte té un pressupost de 485.265 euros i un termini d'execució de 9 mesos. Abans no comencin les obres, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a les empreses pertinents.