Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament inicia les obres de construcció de la xarxa de clavegueram i de renovació de l'enllumenat a La Fornenca

Escoltar

L'Ajuntament inicia les obres de construcció de la xarxa de clavegueram i de renovació de l'enllumenat a La Fornenca

El Servei d'Obres ha començat les obres de construcció de la xarxa de clavegueram de la urbanització La Fornenca, que actualment no disposa d'aquest servei. El projecte contempla també la renovació de l'enllumenat públic i de la pavimentació dels carrers.

Els treballs previs van començar a mitjan desembre i aquesta setmana està previst que comenci la demolició de les voreres i de la calçada per poder instal·lar les canalitzacions.

Pel que fa a la xarxa de clavegueram, es mantindrà el col·lector que passa pel carrer del Fonoll, on es construiran 4 pous de registre per connectar els nous col·lectors provinents dels carrers adjacents. La nova xarxa de col·lectors, de PVC, tindrà una longitud total de 499,50 metres i un diàmetre exterior de 40 centímetres. A aquests col·lectors aniran connectades 40 escomeses, de 20 centímetres de diàmetre exterior.

Al final del col·lector principal s'instal·larà una estació de bombeig prefabricada que elevarà l'aigua recollida fins a un pou de registre situat a la urbanització de Can Quirze.

Les obres també contemplen la renovació de l'enllumenat públic, que consta de 23 punts de llum instal·lats sobre columna de planxa d'acer galvanitzat de 5 metres d'alçada. Les lluminàries que s'hi instal·laran seran de vapor de sodi de 100 W.

Pel que fa la pavimentació de carrers, les voreres es pavimentaran amb rajola hidràulica de morter i tindran una amplada d'1,20 metres. El paviment de la calçada es reposarà tan bon punt finalitzin els treballs de col·locació dels nous col·lectors d'aigües residuals.

Les obres les executa l'empresa Eurocatalana Obres i Serveis SL i tenen un pressupost de 352.072 euros. Les actuacions són finançades per contribucions especials dels veïns (90%) i per l'Ajuntament (10%). La durada prevista dels treballs és de 4 mesos.