Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament inicia les obres del nou equipament cívic de Vista Alegre

Escoltar

L'Ajuntament inicia les obres del nou equipament cívic de Vista Alegre

Dilluns 3 de juliol van començar les obres del nou equipament cívic de Vista Alegre que es construeix en un solar ubicat dins del Parc del Nord i limitat pel carrer d'Almeria.

El projecte té un pressupost de 484.779,86 € euros i està previst que s'executi en 7 mesos. L'empresa adjudicatària per fer les obres és Construcciones Juanes, SA.

L'edifici serà d'una sola planta, de forma rectangular, i ocuparà 254,12 m2. L'equipament estarà dividit en diferents espais interiors: vestíbul (18,21 m2), sala d'entitats (14,87 m2), una sala polivalent (125,12 m2) amb dos envans mòbils que permetran dividir l'espai en sales més petites, lavabos (13,11, m2), magatzem (4,12 m2) i un porxo (43,67 m2).

A més, hi haurà un espai exterior (154,20 m2), amb unes grades de mur de pedra i escales amb ecotravesses. Una zona enjardinada de 556,78 m2envoltarà l'edifici.

L'equipament tindrà una coberta inclinada de planxes de coure i la façana es recobrirà amb pedra. La tria dels materials que s'utilitzaran respon a l'objectiu de reduir al màxim l'impacte visual per tal que l'edifici quedi integrat a l'entorn.

L'accés a l'equipament es realitzarà des del carrer d'Almeria. El projecte contempla fer un nou recorregut al parc, connectant amb escales els dos camins que ara existeixen dins la zona verda. L'edifici quedarà integrat dins d'aquest nou recorregut.

L'Ajuntament té previst cedir l'ús de les instal·lacions a l'Associació de Veïns de Vista Alegre per acollir activitats organitzades per l'entitat.