Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament portarà al jutjat els casos de vandalisme arran de la manifestació de dissabte i ofereix suport als afectats

Escoltar

L'Ajuntament portarà al jutjat els casos de vandalisme arran de la manifestació de dissabte i ofereix suport als afectats

La Junta de portaveus ha aprovat aquest migdia el següent text de condemna als fets ocorreguts dissabte passat durant la manifestació contra el desallotjament de l'immoble ocupat "La Drogueria":

"Els membres de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Mataró, davant la celebració d'una manifestació no autoritzada al centre de la nostra ciutat, que provocà importants danys a la via pública i a més de 40 immobles, especialment amb pintura, i que va incloure el tall de circulació a l'Avinguda del Maresme, comuniquem el següent:

1. Condemnem els atacs rebuts a la via pública i a façanes d'immobles, que inclouen cases particulars, establiments comercials, entitats financeres, centres de culte, empreses, centres oficials, un sindicat i dos partits polítics.

2. Mostrem, alhora, la nostra solidaritat amb els ciutadans i institucions afectades, a les quals ens posem a la seva disposició per tot el que precisin. Ens volem fer ressò de les manifestacions de rebuig i indignació que sobre els fets ens han fet arribar molts ciutadans i ciutadanes. Els mataronins i mataronines no estan disposats a permetre que s'alteri la normal convivència i el civisme que han caracteritzat de sempre la nostra ciutat.

3. Posarem a disposició de l'Administració de Justícia tota la nostra col·laboració perquè emprengui les decisions oportunes que portin als responsables d'aquests actes vandàlics a respondre pels fets dels quals en són responsables, d'acord amb les diligències aportades pels cossos policials, que tenen tot el nostre suport, així com per les denúncies judicials que tramitin els afectats, bàsiques perquè la Justícia faci la seva feina.

4. En aquest sentit, l'Ajuntament de Mataró es personarà com a acusació particular en aquest cas, amb la seguretat que farà tot el que sigui a les seves mans perquè fets com aquests no tornin a ocórrer".