Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament posa en marxa a El Rengle un aparcament gratuït per als usuaris de la platja

Escoltar

L'Ajuntament posa en marxa a El Rengle un aparcament gratuït per als usuaris de la platja

L'Ajuntament ha posat en marxa un aparcament provisional i gratuït per als usuaris de la platja i del passeig Marítim. L'aparcament estarà operatiu durant tota la temporada de platja i és gestionat per la societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL, (GINTRA).

L'aparcament se situa a la zona d'El Rengle, i s'accedeix al mateix pel final de l'avinguda d'Ernest Lluch, a l'entrada del passeig de Marina. Quatre senyals verticals indicaran als conductors la presència de l'aparcament i la manera d'accedir-hi.

L'espai habilitat compta amb unes dimensions d'11.700 metres quadrats i capacitat per a uns 500 vehicles. Per facilitar-ne l'entrada i la circulació dels vehicles, l'Ajuntament ha condicionat el terreny, concretament ha posat terra i allisat la superfície.

Millorar la mobilitat

Amb la posada en marxa d'aquest aparcament, que funcionarà durant tot l'estiu, GINTRA repeteix l'experiència d'altres anys i continua amb el seu objectiu de millorar la mobilitat a Mataró i retornar al carrer la seva funció d'espai públic.