Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reforma el pati de Can Marchal per ampliar la zona d'estada

Escoltar

L'Ajuntament reforma el pati de Can Marchal per ampliar la zona d'estada

El Servei de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament ha començat les obres de remodelació del pati de Can Marchal. L'actuació suposarà l'ampliació de l'espai d'estada i lleure d'aquesta zona verda.

El pati està dividit actualment en dos nivells: a la part superior hi ha una làmina d'aigua i a la part inferior, amb paviment de sauló, hi ha el mobiliari urbà i jocs infantils. Els treballs consisteixen en l'enderroc de la font i la substitució del sauló de tota la plaça, a més de la plantació de tres nous arbres (til·lers) a la part superior de l'espai.

El mur existent al voltant de la zona de bancs es pintarà i s'hi col·locarà planta enfiladissa. També es canviaran de lloc dues mèlies. A la zona de jocs, es col·locarà un tancament de fusta, es substituirà un joc de molla que està deteriorat per un de nou i s'instal·larà una nova estructura per enfilar-s'hi. A més, es col·locaran dos bancs nous i dues papereres.

L'actuació, que executen l'empresa Excavacions i Transports Mataró i personal del Servei de Manteniment i Serveis, té un pressupost de 27.318 euros. Es preveu que les obres estiguin acabades a finals de juny.