Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renova l'enllumenat de 9 vials del Palau i l'Escorxador

Escoltar

L'Ajuntament renova l'enllumenat de 9 vials del Palau i l'Escorxador

El Servei de Manteniment comença aquesta setmana les obres de renovació de l'enllumenat de 9 vials del Palau i l'Escorxador. En concret, els treballs afecten als següents carrers:

-el carrer de Las Siete Partidas,

-el carrer dels Bombers Madern i Clariana,

-el carrer de Neil Armstrong,

-el carrer del Lapidario,

-el carrer del Germà Francisco

-el carrer de Las Cántigas,

-el tram de la ronda de Miguel de Cervantes comprès entre l'avinguda d'Amèrica i el Camí Ral,

-la ronda de Joan d'Àustria,

-el tram de la ronda d'Alfons X el Savi comprès entre la carretera de Mata i la ronda de Miguel de Cervantes.

Actualment, en aquests 9 vials hi ha 132 punts de llum, i el projecte preveu instal·lar-ne 179.

El 99,9 % de la instal·lació tindrà mesures d'estalvi energètic: el 69,30% de la instal·lació tindrà instal·lat doble nivell d'il·luminació, mentre que el 30,60% tindrà reducció de flux en capçalera. Amb la nova instal·lació, l'Ajuntament preveu un estalvi energètic del 32%.

Als carrers de Las Siete Partidas, dels Bombers Madern i Clariana, de Neil Armstrong, del Lapidario, del Germà Francisco i de Las Cántigas, el projecte preveu instal·lar-hi braços murals d'1 m de llarg a una alçada de 6 m, que estaran equipats amb làmpades de vapor de sodi de 100 W.

Per il·luminar la calçada de la ronda de Miguel de Cervantes s'utilitzaran làmpades de vapor de sodi de 150 W col·locades en bàculs de 8 m d'alçada i 2,30 m de braç. Sobre el mateix bàcul també s'instal·laran llumeneres de vapor de sodi de 100 W per tal d'il·luminar la vorera.

La ronda d'Alfons X el Savi tindrà bàculs de 8 m d'alt i 2,30 m d'ample on hi haurà punts de llum de vapor de sodi de 150 W.

El projecte també preveu la renovació de l'enllumenat a diferents zones enjardinades que es troben entre el carrer de Don Quixot i la ronda de Miguel de Cervantes. En aquestes, s'hi instal·laran columnes de 4m amb làmpades de 70 W de vapor de sodi.

Els treballs ha estat adjudicats a l'empresa Electricitat Boquet SL per un import de 262.989 euros, i tenen una durada prevista de 3 mesos. De manera puntual, durant la realització dels mateixos es preveuen talls de trànsit i restriccions de l'aparcament.