Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament substituirà les travesses de fusta del parc de Cerdanyola tractades amb creosota

Escoltar

L'Ajuntament substituirà les travesses de fusta del parc de Cerdanyola tractades amb creosota

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la memòria valorada per dur a terme la substitució de les travesses de fusta tractada amb creosota de les tres passarel·les del parc de Cerdanyola que donen accés a la zona verda des de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch. Les peces, 410 en total, es substituiran per noves travesses ecològiques de roure.

La fusta de les noves travesses incorpora unes ranures fetes expressament per evitar relliscades. La substitució de les peces que formen les passarel·les es farà de manera que un dels tres accessos sempre quedi lliure per permetre el pas dels ciutadans.

L'actuació forma part del pla de substitució de travesses tractades amb creosota que l'Ajuntament va engegar al 2004 seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, que aconsellà als ajuntaments no utilitzar als parcs, jardins o altres instal·lacions d'ús públic fusta tractada amb aquesta substància.

La substitució de les travesses del parc de Cerdanyola té un cost previst de 46.778 euros i un termini d'execució de 3 mesos a partir de l'adjudicació a una empresa especialitzada.