Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde, Joan Antoni Baron, és escollit vocal del consell d'administració de Localret

Escoltar

L'alcalde, Joan Antoni Baron, és escollit vocal del consell d'administració de Localret

Ahir 28 de juny, va tenir lloc una assemblea general extraordinària del Consorci Localret en la qual es va escollir Pere Navarro, alcalde de Terrassa, com a nou president i també es van nomenar nous càrrecs del consell d'administració, entre els quals hi ha Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró.

Localret és un consorci local creat per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies a Catalunya. Actualment està format per 800 ajuntaments de tot el territori català, que agrupen més del 99% de la població de Catalunya, així com per les dues entitats municipalistes catalanes: l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya.

Localret representa els interessos dels municipis davant de les administracions de la Unió Europea, de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya en els processos d'aprovació de normativa sobre telecomunicacions que afectin les competències municipals en matèria urbanística, en la gestió dels espais públics o en l'àmbit fiscal, entre d'altres.

Un dels punts de l'ordre del dia de l'assemblea d'ahir va ser l'aprovació dels estatuts de TDCOM, una societat que pretén donar respostes a les inquietuds que genera el procés de migració de les televisions locals cap a la Televisió Digital Terrestre (TDT).