Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde visita els treballs realitzats per millorar l'accessibilitat al Parc Central

Escoltar

L'alcalde visita els treballs realitzats per millorar l'accessibilitat al Parc Central

El Servei de Manteniment ha finalitzat els treballs d'adequació de l'accessibilitat al recinte del Parc Central (l'antic, és a dir, el situat entre el passeig de Carles Padrós, l'avinguda del Velòdrom, l'avinguda del Corregiment de Mataró i la plaça d'Espanya). L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat aquest matí l'espai on s'han executat les obres.

Els treballs han consistit en la realització d'una obertura en el mur de l'avinguda de Velòdrom, just al costat del accés existent, i la construcció d'una rampa de dos trams que salva el desnivell d'1,60 metres que hi ha entre el carrer i el parc.

El primer tram de la rampa, des del nivell del parc fins al replà, s'ha construït amb paviment de formigó i un aplacat de pedra natural al mur lateral que l'aguanta. D'aquesta manera es conserva la mateixa tipologia de pedra existent al parterre que queda entre la rampa i el carrer. Per construir el segon tram de la rampa, des del replà fins al carrer, s'ha utilitzat una passarel·la metàl·lica, amb l'objectiu de conservar el parterre que hi ha a sota.

El nou accés s'ha tancat mitjançant un barri metàl·lic, amb el mateix disseny que la tanca existent. També s'han col·locat punts de llum de senyalització als extrems de la rampa.

Les obres les ha realitzat l'empresa Garcia Cano e Hijos SA, i han tingut un cost de 32.366 euros.