Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde visita les obres d'adequació del local per a usos juvenils del carrer de Teià

Escoltar

L'alcalde visita les obres d'adequació del local per a usos juvenils del carrer de Teià

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat avui les obres d'adequació del local situat al número 5 del carrer de Teià, que es destinarà a usos juvenils. El nou equipament està ubicat a la planta semisoterrada de l'edifici d'habitatges de lloguer per a joves que l'empresa municipal Prohabitatge va promoure en aquest carrer.

El local, que ocupa 630 m2, quedarà dividit en diferents espais. L'accés, al carrer de Teià, estarà situat a la part més baixa de l'edifici i es farà mitjançant una escala i una rampa. Els tancaments dels diferents espais es faran amb plafons de tipus pladur que es col·locaran dissimulant al màxim els pilars metàl·lics existents.

A la banda del local que dóna a la façana de l'edifici, que queda semisoterrada en relació al carrer de Teià, hi haurà una sala central de dinamització de 80,25 m2, i una sala d'ordinadors de 43,55 m2. Ambdós espais tindran ventilació i llum directa per les finestres que donen al carrer.

La banda del local més soterrada té sortida a un pati triangular interior, que servirà per a ventilació i proporcionarà il·luminació a una sala taller de 86,20 m2 i una sala d'estudi i formació de 48,65 m2.

També hi haurà, com a espais interiors, una sala d'actes, de 80,40 m2, una oficina de gestió interna, de 18,15 m2, 3 magatzems i serveis. L'equipament tindrà una sortida d'emergència amb accés al vestíbul de planta baixa dels habitatges.

L'empresa Servicios y Obras Barcelona, SL està executant els treballs, per un import d'adjudicació de 446.263 euros. Les obres van començar el passat mes de maig i està previst que finalitzin al novembre.