Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde visita les obres de millora dels carrers de Josep Montserrat i Cuadrada i de Joan Arnau Palau

Escoltar

L'alcalde visita les obres de millora dels carrers de Josep Montserrat i Cuadrada i de Joan Arnau Palau

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat aquesta matí les obres de renovació de paviments que el Servei de Manteniment duu a terme als carrers de Josep Montserrat i Cuadrada i de Joan Arnau Palau. Els treballs consisteixen en l'arranjament i millora de la pavimentació de la calçada i les voreres, i la reposició dels serveis afectats.

Les obres milloraran l'accessibilitat als equipaments educatius de la zona, mitjançant la construcció de passos de vianants elevats, que faciliten la pacificació del trànsit i fan més permeable la zona de cara als vianants. A més, el projecte també inclou la substitució de les llambordes de la calçada per asfalt.

Les obres que s'estan efectuant als carrers de Josep Montserrat i Cuadrada i de Joan Arnau Palau formen part d'un projecte més ampli que va començar a finals de l'any passat i que ha afectat a 6 vials del municipi, dins de la campanya periòdica de renovació de paviments dels carrers de la ciutat que duu a terme l'Ajuntament. Els altres carrers que ja han estat executats són el passeig de Carles Padrós, de Francisco de Goya, de La Provença i del passeig dels Molins. El conjunt dels treballs es van adjudicar a l'empresa Pasquina, SA, per un import de 370.552 euros.