Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aparcament de la plaça d'Espanya ofereix descomptes i amplia l'horari per als assistents del Teatre Monumental

Escoltar

L'aparcament de la plaça d'Espanya ofereix descomptes i amplia l'horari per als assistents del Teatre Monumental

El president del Patronat Municipal de Cultura (PMC), Jaume Graupera; el president de l'empresa municipal Gestió Integral del Trànsit SL (GINTRA), Fermí Manchado; i l'apoderat de l'empresa concessionària EYSA, Josep Lluís Junyent, han signat avui un conveni de col·laboració entre les tres entitats per a l'increment de serveis de l'aparcament de la plaça d'Espanya (Parc Central) per als usuaris del Teatre Monumental.

Així, l'objectiu del conveni és ampliar els horaris (l'aparcament tanca a les 23 h) i proporcionar descomptes en l'aparcament de la plaça d'Espanya (Parc Central) per als assistents a les activitats nocturnes del Teatre Monumental. Aquests avantatges es posaran en funcionament a partir del dissabte 20 de maig amb la representació de dansa "Romeo & Julieta" de la companyia Metros.

El conveni estableix que:

. En els dies que hi hagi programació de nit al Teatre Monumental l'horari de l'aparcament del Parc Central s'ampliarà fins a una hora més tard de la finalització de la funció.

. El PMC juntament amb l'entrada (venuda per antelació o a la taquilla) entregarà un tiquet de descompte del 50% a aplicar a l'import total del cost de l'aparcament. El tiquet només serà vàlid per a la nit de la funció.

La vigència d'aquest conveni serà tot l'any 2006. Durant aquest període s'avaluarà l'impacte i l'ús real dels tiquets de descompte i de l'ampliació d'horaris d'obertura de l'aparcament i es decidirà la continuïtat de l'acord, la seva modificació o la seva finalització.

Una comissió creada pel gerent de GINTRA, l'apoderat d'EYSA i el director del PMC serà qui farà el seguiment d'aquest conveni.