Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'empresa municipal GINTRA inicia la construcció de l'aparcament a l'escola bressol El Tabalet

Escoltar

L'empresa municipal GINTRA inicia la construcció de l'aparcament a l'escola bressol El Tabalet

L'empresa municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, GINTRA, va començar a finals d'abril les obres de l'aparcament per a residents a la planta semisoterrani de l'escola bressol El Tabalet. L'aparcament, adjudicat per concurs públic a Construcciones Escudero SCP, té un pressupost d'adjudicació de 185.958,97 euros i la finalització de les obres es preveu per a l'octubre de 2006.

Ubicat al xamfrà entre el carrer d'Alarona i la ronda de Francesc Macià, l'aparcament comptarà amb 31 places de cotxe, 4 de motos i 23 trasters, en una superfície total de 1.184 m2. Es gestionarà en règim de lloguer. La construcció de l'edifici està completament acabada, llevat de l'interior de la planta semisoterrània, que només disposa de la façana construïda. La inversió en la construcció del nou aparcament inclou els treballs de construcció del paviment, els acabats i les instal·lacions de l'aparcament i trasters.

Acompliment de les normatives

El nou aparcament comptarà amb una plaça adaptada per a discapacitats i un recorregut accessible des d'aquesta plaça fins a l'exterior de l'edifici. El futur aparcament separarà la zona de trasters de la de places de cotxes i motos, a més d'acomplir la normativa de seguretat contra incendis mitjançant sistemes de prevenció i actuació, i també mecanismes de detecció i alarma de fums.