Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exposició col·lectiva 'Sessió contínua' presenta els treballs videogràfics de 9 artistes fets en els darrers 5 anys

Escoltar

L'exposició col·lectiva 'Sessió contínua' presenta els treballs videogràfics de 9 artistes fets en els darrers 5 anys

La mostra de vídeo "Sessió contínua" estarà a partir d'avui divendres a la Sala d'exposicions de Can Palauet. La mostra, que és itinerant, s'engloba dins el Programa d'Arts Visuals de l'Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona i es podrà veure fins al 9 d'abril. La inauguració tindrà lloc avui a les 20 h i comptarà amb la presència d'un dels artistes que han participat en la mostra, Martí Anson i el responsable del servei pedagògic de l'exposició, David Armengol.

"Sessió contínua" és una exposició col·lectiva comissariada per Montse Badia que recull una selecció de treballs videogràfics realitzats en els darrers cinc anys per alguns dels artistes contemporanis més rellevants i significatius del nostre context: Martí Anson, Carles Congost, Dora García, Cova Macías, Joan Morey, Antonio Ortega, Mabel Palacín, Tere Recarens i Fernando Sánchez Castillo.

El visitant tindrà diferents serveis: un espai de documentació, un catàleg, una pàgina web i un servei educatiu. També es podran fer visites comentades i tallers experimentals per a grups. A banda s'ha organitzat un curs per a centres de proximitat "Llegir imatges (en moviment)", una conversa entre Martí Anson i David Armengol i un taller de videoart de Cova Macías per a alumnes de secundària i batxillerat.

La mostra es va poder veure a Barcelona en el marc del Festival Loop i després de Mataró visitarà fins a finals de 2008: Terrassa, Vic, Castellbisbal, el Prat de Llobregat, Martorell, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Manresa, Ripollet, Santa Perpètua de Mogoda, Vilafranca del Penedès, Sant Celoni, Rubí Vilanova i la Geltrú i Granollers.