Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Hospital de Mataró del Consorci Sanitari del Maresme es situa per cinquè cop entre els 20 millors hospitals de l'Estat

Escoltar

L'Hospital de Mataró del Consorci Sanitari del Maresme es situa per cinquè cop entre els 20 millors hospitals de l'Estat

L'Hospital de Mataró ha estat guardonat amb la distinció de TOP 20 a la setena edició del programa TOP 20, que el situa entre els 20 millors centres a nivell de l'estat espanyol i entre els tres millors de la seva categoria d'hospitals generals de model laboral.

El passat dijous 26 de novembre es va celebrar a Madrid la setena Conferència d'Hospitals TOP 20, Benchmark per a l'excel·lència, en el transcurs de la qual es van lliurar els premis als millors hospitals de l'Estat, presentats per l'empresa consultora Iasist. Aquesta consultora avalua, a partir de diversos paràmetres d'eficiència, els hospitals públics i privats que es presenten voluntàriament al programa. La classificació pretén contribuir a la millora de l'atenció sanitària a nivell estatal.

És la cinquena vegada que l'Hospital de Mataró rep aquest guardó. Enguany els indicadors pels quals ha aconseguit el premi TOP 20 són una taxa de mortalitat un 17% inferior a l'esperada; una taxa de complicacions un 15% inferior; una taxa de readmissions urgents abans de 30 dies un 2% inferior; una taxa de substitució en cirurgia sense ingrés del 78,4%, superior en un 14% a la resta de centres, i un cost per unitat de producció ajustada de 1.972 €, inferior en un 7,5% al de la resta de centres.

El premi rebut és un reconeixement a l'esforç que els professionals de l'Hospital de Mataró fan per aconseguir un gran nivell d'excel·lència en l'atenció al pacient amb la seva dedicació i professionalitat.