Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró convoca la 6a edició dels Premis Cre@tic

Escoltar

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró convoca la 6a edició dels Premis Cre@tic

A partir d'avui les empreses i persones interessades en participar en la 6a edició dels Premis Cre@tic de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ja es poden inscriure a la seu de l'entitat (carrer Francisco Herrera, nº 70). Els guardons es dirigeixen a aquelles persones que tenen una idea de negoci relacionada amb les TIC i a les empreses del sector que hagin començat la seva activitat durant el 2006. L'objectiu és promoure la iniciativa empresarial dins l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró recolzant nous projectes de negoci.

Els participants hauran de desenvolupar un pla d'empresa d'una extensió màxima de 30 fulls. Per a l'elaboració d'aquesta documentació comptaran amb l'assessorament de tècnics experts de l'IMPEM.

El termini d'inscripcions està obert fins el proper 27 de setembre i durant el mes d'octubre es coneixeran els tres guanyadors, dotats amb 6.000, 3.000 i 1.500 euros respectivament. Si el jurat ho considera convenient, també podrà fer una menció especial a aquell projecte que tingui alguna singularitat destacada.

Per tercer any, hi haurà també un accèssit al millor projecte fi de carrera realitzat a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre el col·lectiu universitari de Mataró. L'accèssit estarà dotat amb 600 euros.

Organitzats per l'IMPEM els Premis Cre@tic compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació TecnoCampus, el Pacte Local per a l'Ocupació, l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, el Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Generalitat de Cataluya, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), el Grupo Intercom, la Fundació Catalana per a la Recerca i el CIDEM. Les bases complertes dels premis es poden consultar a la web de la Incubadora d'empreses de base tecnològica de Mataró.