Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal d'Educació posa en marxa un espai de trobada per a les famílies i els seus infants

Escoltar

L'Institut Municipal d'Educació posa en marxa un espai de trobada per a les famílies i els seus infants

L'Institut Municipal d'Educació (IME) ha posat en marxa aquest mes d'octubre una nova activitat adreçada a millorar el nivell de qualitat de l'ensenyament, l'Espai Infants i Família.

L'Espai Infants i Família és un servei concebut com un espai de trobada per a les famílies i els seus fills que no van a l'escola bressol, per tal que els pares, mares o altres persones de l'entorn familiar participin i intercanviïn opinions i experiències relacionades amb l'educació i el benestar de l'infant: alimentació, son, jocs...

Amb aquest espai es pretén donar suport a la tasca educativa de les famílies donat que les trobades estan dirigides per personal especialitzat en educació que dinamitza i orienta les sessions.

Espai Infants i Família consta de dos tipus de serveis:

. Espai nadó: servei educatiu per a nadons, de 0 a 1 any, i les seves famílies. Una sessió setmanal, dilluns o dimecres.

. Espai familiar: servei educatiu per a infants, d'1 a 3 anys, i les seves famílies. Una sessió setmanal, dimarts o dijous.

Les sessions són matinals, de 9.30 a 11.30 h, i es faran a l'Escola bressol La Riereta (ronda de Francesc Mistral, 8).

En total l'IME ofereix 36 places, 16 per a l'Espai nadó i 20 per a l'Espai familiar. El preu és de 15 €.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l'IME (Baixada de Les Figueretes, 1, 2n pis) o a la pàgina www.educacio.mataro.cat.