Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull el XIII Torneig de futbol de ciutats agermanades

Escoltar

Mataró acull el XIII Torneig de futbol de ciutats agermanades

El proper cap de setmana, dies 17 i 18 de juny, tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol de Mataró el XIII Torneig de Futbol de Ciutats Agermanades. En aquesta edició hi participaran un total de 62 joves, de 14 a 16 anys, de les ciutats de Mataró, Corsico (Itàlia), Cehegín i Malakoff (França).

Mataró està agermanada amb Corsico i amb Cehegín (Múrcia) des de 1993, i Corsico ho està amb Malakoff des de 1970.

El torneig se celebra des de 1994, arran de l'agermanament de Mataró amb Corsico. L'organització recau cada any en una de les ciutats de forma alternativa, tot i que els municipis que hi participen han anat canviant al llarg de les diferents edicions. Actualment, promouen el torneig Mataró, Corsico i Malakoff. Enguany, Mataró ha convidat també a participar-hi al municipi agermanat de Cehegin.

Cadascuna de les delegacions que participen al XIII Torneig està formada per unes 20 persones entre jugadors, entrenadors i representants de la ciutat. Els equips participants són:

  • Per Cehegín, el Club Cehegín Atlético € Futbol
  • Per Corsico, una selecció de jugadors de Corsico
  • Per Malakoff, l'equip de la Union Sportive Municipale de Malakoff
  • Per Mataró, una selecció de la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró

Està previst que l'alcalde, Joan Antoni Baron, rebi als participants a l'Ajuntament el dissabte dia 17, a les 19.30 hores.

A més dels partits, que tindran lloc dissabte i diumenge al matí, està previst que dissabte a la tarda els participants visitin les instal·lacions del Futbol Club Barcelona. L'entrega de trofeus i la clausura del torneig tindran lloc diumenge a les 13.50 hores. Un cop finalitzat el torneig, es farà un dinar conjunt de germanor.