Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró permet presentar al·legacions a multes de trànsit per Internet amb signatura electrònica

Escoltar

Mataró permet presentar al·legacions a multes de trànsit per Internet amb signatura electrònica

L'Ajuntament de Mataró és el primer a tot Espanya que permet presentar al·legacions i recursos a les denúncies i sancions de trànsit fent servir la signatura electrònica a través del web municipal. L'Àrea de Via Pública de l'Ajuntament ha desenvolupat aquest projecte pioner en el marc de l'aposta per apropar l'administració als ciutadans i de la implantació efectiva de projectes d'e-administració.

L'aplicació estarà disponible a partir de dimecres 8 de novembre. Els interessats que disposin de signatura electrònica podran presentar les al·legacions des de l'apartat Tràmits del web de l'Ajuntament.

Per donar a conèixer la implantació pràctica d'aquest projecte, l'Ajuntament ha organitzat una jornada de presentació de la iniciativa, adreçada principalment a responsables tècnics, que tindrà lloc el proper dimecres a l'edifici de Via Pública (plaça de Granollers, 11).

Programa de la jornada

9.30 € 9.40 h. Presentació a càrrec de Ramon Bassas i Segura, conseller delegat de Seguretat i Prevenció de l'Ajuntament de Mataró.

9.40 € 9.50 h. "Gestió del canvi i noves tecnologies per una administració més eficaç i transversal", a càrrec de Joan Soler Serratosa, coordinador de l'Àrea de Via Pública de l'Ajuntament de Mataró.

9.50 € 10.10 h. "e-administració", a càrrec d'Àlex Esplugas Constante, cap de Sistemes d'Informació i Telecomunicacions de l'Ajuntament de Mataró.

10.10 € 10.40 h. Pausa-cafè.

10.40 € 11.10 h. "La signatura digital electrònica", a càrrec de Carlos de Paladella Salord, director de programes de desenvolupament de l'empresa RDP & Asociados.

11.10 € 11.40 h. "Implantació del projecte d'admissió d'al·legacions i recursos a denúncies i sancions de trànsit per Internet", a càrrec de Luís Clemente Marín, cap del Servei Jurídic administratiu de Via Pública de l'Ajuntament de Mataró.