Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Ràdio inaugura els seus estudis al Centre Cívic Pla d'en Boet

Escoltar

Mataró Ràdio inaugura els seus estudis al Centre Cívic Pla d'en Boet

L'alcalde, Joan Antoni Baron, va presidir dissabte, 9 de setembre, l'acte d'inauguració dels estudis de Mataró Ràdio, situats al primer pis del Centre Cívic Pla d'en Boet (Juan Sebastián Elcano, 6). A l'acte, que va tenir lloc a les 19.00 hores, també van assistir el regidor de Presidència, Esteve Terradas, i la gerent de Mataró Audiovisual i directora de l'emissora municipal, Mei Ros.

Els estudis de Mataró Ràdio ocupen una superfície de 112 m2. Les obres han contemplat la realització de treballs d'adequació de l'espai ocupat a la primera planta del centre cívic i la instal·lació dels equipaments tècnics necessaris.

La inversió total realitzada ha estat de 204.430 euros.

L'emissora disposa d'un estudi de locució on és possible la intervenció en el programa radiofònic de vàries persones simultàniament (20,75 m2), una sala de control per a l'estudi de locució (14,30 m2), un estudi-control adaptat perquè una sola persona pugui fer totes les funciones per emetre un programa radiofònic (9,15 m2), un despatx de Direcció (13,80 m2) i un despatx de Redacció (15 m2).

Programació especial per l'11 de setembre

Després d'iniciar les emissions en proves el passat 25 de juliol, amb un programa especial amb motiu de la Crida durant la Festa Major de Les Santes, Mataró Ràdio va començar a emetre de manera regular ahir dilluns 11 de setembre. L'emissora es pot sentir al 89.3 FM.

Amb motiu d'aquest inici oficial de la ràdio, i coincidint també amb la Diada de Catalunya, l'equip d'informatius de l'emissora va realitzar un programa especial, que es va emetre de 10 a 13.30 hores. El programa va fer un seguiment dels actes de l'11 de setembre, amb connexions en directe, va incloure entrevistes i opinions sobre la posada en marxa de l'emissora i va donar a conèixer la graella de programació.

Més de 60 programes

La graella de Mataró Ràdio incorporarà més de 60 programes i espais de continguts, durada i periodicitat diferents, a més de les connexions amb COM Ràdio. La major part dels programes són propostes nascudes des d'entitats i associacions de la ciutat.

La programació pròpia de l'emissora ocuparà la franja horària de les 8 a les 22.00 hores.

Pel que fa els espais informatius, Mataró Ràdio tindrà dos informatius locals de mitja hora de dilluns a divendres, a les 13.30 hores i a les 19.30 hores. Els caps de setmana es farà un únic informatiu a les 13.30 hores. A més, hi haurà butlletins informatius horaris de 8 a 22.00 hores.