Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones responen a la crida de la campanya extraordinària de donació de sang a Mataró

Escoltar

Més de 200 persones responen a la crida de la campanya extraordinària de donació de sang a Mataró

La campanya extraordinària de donació de sang convocada ahir a Mataró va cloure amb la participació de més de 200 persones. En total, 196 ciutadans i ciutadanes van poder donar sang i 28 persones més s'hi van oferir però no van poder ser donants per diferents motius mèdics. La iniciativa estava organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de l'Ajuntament i la colla castellera Capgrossos.

La jornada de donació va tenir lloc a la primera planta de l'Ajuntament, i responia a la crida feta pel Banc de Sang amb l'objectiu d'augmentar les reserves disponibles per a l'estiu als hospitals catalans.

Propera campanya de donació de sang

El Banc de Sang i Teixits organitza periòdicament a Mataró campanyes de donació de sang. La propera tindrà lloc els dies 19 i 20 d'agost al passeig de Ramon Berenguer III, amb la instal·lació d'una unitat mòbil davant del col·legi Tomàs Viñas. Els horaris seran els següents:

Dissabte 19 d'agost: de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores

Diumenge 20 d'agost: de 10.00 a 14.00 hores

Durant el 2005, van tenir lloc a Mataró 93 sessions de donació de sang. La mitjana de donacions per sessió va ser de 36,4.