Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitatge Mataró augmenta en un 11% el preu màxim per m2 per comprar habitatge usat i destinar-ho a lloguer

Escoltar

Prohabitatge Mataró augmenta en un 11% el preu màxim per m2 per comprar habitatge usat i destinar-ho a lloguer

El passat mes d'octubre els Consells d'Administració de Prohabitatge Mataró i Promocions Urbanísitiques de Mataró (PUMSA) van aprovar un increment en el preu de compra màxim que es destina a l'adquisició d'habitatges usats per incorporar-los al mercat de lloguer assequible. PUMSA seguirà fent-se càrrec de la compra dels habitatges i Prohabitatge Mataró de la seva gestió.

El preu anterior es va fixar en el Consell d'Administració de PUMSA del 29 de març de 2006, quan es van aprovar les Bases reguladores de la convocatòria d'oferta pública d'adquisició d'habitatges al municipi de Mataró. Les bases establien concretament que el preu de compra dels habitatges destinats al lloguer protegit seria el valor del mercat, sense superar en cap cas l'import màxim de 2137,3 euros/m2 útil. Ara, aquest preu queda fixat en 2.377,5 euros/m2 útil.

Amb la modificació, Prohabitatge Mataró vol donar un impuls a la campanya de compra d'habitatges usats i així augmentar la seva oferta d'habitatges de lloguer assequible a la ciutat.