Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA i FECSA ENDESA firmen un conveni per al subministrament elèctric del sector del Rengle de Mataró

Escoltar

PUMSA i FECSA ENDESA firmen un conveni per al subministrament elèctric del sector del Rengle de Mataró

El gerent de l'empresa municipal PUMSA (Promocions Urbanístiques de Mataró, S.A.), César Fernández, i el director de FECSA ENDESA a la Zona Vallès-Maresme, Alexandre Fàbregas, van signar el passat dimecres 21 un conveni per a la realització dels treballs necessaris per a la instal·lació del subministrament elèctric del sector del Rengle de Mataró. El conjunt d'aquests treballs suposa una inversió superior als 950.000 euros, inicialment a càrrec de PUMSA i que després es repercutirà en els costos d'urbanització, i la posada en servei de les instal·lacions està prevista en un termini de tres mesos.

El subministrament d'aquesta àrea, compresa entre la carretera N-II i el passeig de la Marina de Mataró -entre l'avinguda d'Ernest Lluch i el passeig del Rengle-, està dimensionat per una potència total de 19.111,8 kW. Aquest subministrament elèctric estarà destinat als habitatges, locals industrials i de serveis, i a l'equipament TecnoCampusMataró de l'Ajuntament que es construiran a tot el sector del Rengle.

L'acord signat preveu la construcció de les infraestructures de mitja tensió necessàries per a oferir els nous subministraments, que es connectarà a la xarxa d'alta tensió a la subestació d'Iluro del carrer Bobinadora, que serà ampliada.

Concretament, s'estendran dues noves línies de 25 kV €amb prop de 4.500 metres de nou cablejat- i s'instal·laran, entre d'altres, tres nous centres de transformació que oferiran la connexió de l'enllumenat públic i dels provisionals d'obra dels promotors que edifiquin en les parcel·les. Aquesta xarxa està dimensionada per a les noves centrals de transformació que els promotors hauran de demanar i executar per obtenir el corresponent subministrament elèctric en baixa tensió.