Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA i la Fundació Hospital firmen un conveni per col·laborar en el projecte 'Mataró per la Solidaritat'

Escoltar

PUMSA i la Fundació Hospital firmen un conveni per col·laborar en el projecte 'Mataró per la Solidaritat'

El president de Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), Arcadi Vilert, i el president de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, Oriol Batista, han signat avui un conveni de col·laboració segons el qual PUMSA contribuirà al desenvolupament del projecte "Mataró per la Solidaritat".

Mitjançant aquest conveni, PUMSA aportarà 12.000 euros perquè la Fundació Hospital pugui continuar amb la tasca feta fins ara en el marc del projecte solidari, que té la finalitat de dotar a la ciutat d'una Agenda per a la Solidaritat Local, un document que defineixi objectius i propostes específiques per fer un municipi més compromès amb les persones.

L'Agenda neix com un encàrrec de l'Ajuntament de Mataró, i busca implicar als diferents actors socials de la ciutat a treballar conjuntament pel foment de la solidaritat a partir de la posada en comú de recursos i iniciatives pròpies que poden afavorir altres sectors.

Amb aquest conveni, PUMSA continua amb la seva tasca de col·laboració en diferents activitats culturals i socials que es duen a terme en l'àmbit territorial de Mataró.

Fundació sociosanitària

La Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena va néixer l'any 1647 per atendre els ciutadans més necessitats des del punt de vista social i sanitari.

Actualment, l'entitat ha deixat la gestió hospitalària per dedicar-se plenament a l'àmbit sociosanitari de la comarca del Maresme. Així, promou l'associacionisme en aquest àmbit oferint les instal·lacions, la infraestructura i el suport a les associacions i persones vinculades a aquest món.