Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampusMataró convoca una nova edició del concurs Es·pot

Escoltar

TecnoCampusMataró convoca una nova edició del concurs Es·pot

TecnoCampusMataró convoca una nova edició del concurs Es·pot

TecnoCampusMataró (TCM) ha convocat una nova edició del concurs Es·pot. El concurs selecciona el millor anunci televisiu per promocionar la 5a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom. El termini d'inscripcions finalitza el 22 de juliol i les persones o equips inscrits podran presentar els anuncis fins l'1 de setembre. Les bases poden consultar-se al web de TeconoCampusMataró.

Els espots inscrits hauran d'engrescar a participar a la 5a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom que es celebrarà el proper mes d'octubre a Mataró. El format d'edició és un fitxer AVI, en suport CD o DVD, de 20 segons de durada i amb imatges lliures de drets.

Una de les novetats del concurs d'enguany és que els alumnes de diferents centres educatius de Mataró podran formalitzar la seva inscripció des del mateix centre, en el cas que aquest ho hagi demanat a l'organització. És el cas, per exemple, de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt) i d'altres centres d'ensenyament primari i secundari de la ciutat.

Les inscripcions

Les inscripcions al concurs Es·pot es poden fer mitjançant correu electrònic a info@tecnocampus.com, trucant al TecnoCampusMataró al 93 741 49 60 o també al Telèfon d'Atenció Ciutadana 010. La inscripció al concurs és indispensable per poder-hi participar.

Valoració dels espots

El jurat, integrat pel TCM, l'EUPMt, el Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró "Can Xalant", Televisió de Mataró (TVM) i Zoòtrop, premiarà els millors espots amb els premis següents: un ordinador portàtil i la difusió de l'anunci per TVM per al primer premi, i un reproductor portàtil DVD i Home Cinema per al finalista. A més, cada centre educatiu participant rebrà com a accèssit a la seva participació un receptor de Televisió Digital Terrestre (TDT) per a ordinador. Comunicació del missatge, creativitat i complexitat tecnològica seran els tres aspectes bàsics tinguts en compte per escollir l'espot guanyador.

Els anuncis televisius guardonats es publicaran el 15 de setembre al web de TecnoCampusMataró. L'acte de lliurament de premis se celebrarà durant la 5a Setmana de Noves Tecnologies per a tothom l'octubre de 2006.

La setmana tecnològica, la primera edició de la qual va tenir lloc l'octubre de 2002, ha esdevingut un referent per a d'altres ciutats catalanes; té la finalitat d'apropar les noves tecnologies a ciutadans i empreses mitjançant diverses activitats obertes a la participació. Enguany, la setmana recuperarà el seu format original al Parc Central, complementant-se amb activitats al territori.