Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampusMataró fa públic el resultat del concurs per subvencionar portals electrònics locals

Escoltar

TecnoCampusMataró fa públic el resultat del concurs per subvencionar portals electrònics locals

TecnoCampusMataró (TCM) ja té les valoracions del concurs que va convocar el passat mes de juny per atorgar ajudes als projectes de creació de portals electrònics de Mataró. La proposta que ha rebut la màxima puntuació ha estat la del Diari de Mataró, una publicació que porta més de cinc anys informant els ciutadans de la capital del Maresme sobre temes d'interès local.

A més de Diari de Mataró, altres projectes que han rebut subvencions en aquesta convocatòria han estat el de la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró i de les publicacions Capgròs i El Tot Mataró. En total, TecnoCampusMataró ha atorgat ajudes per un valor total de 15.000 euros.

La comissió qualificadora del concurs l'han format representants de TCM, de l'Àrea de Presidència de l'Ajuntament de Mataró i de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró.

Classificació dels projectes

Aquesta comissió ha tingut en compte diferents aspectes a l'hora de valorar les propostes, com ara el seu grau d'innovació; l'experiència en formats digitals i en projectes innovadors dels concursants; el temps d'implantació i el grau de penetració en el territori de les entitats; i l'experiència en projectes de cooperació amb administracions i empreses del sector privat.

Així mateix, també han estimat criteris com l'interès general de l'activitat per a la ciutat; el dèficit d'activitats anàlogues en el municipi; el nombre de destinataris a qui s'adreça; la dificultat d'executar-se sense subvenció; o la transcendència de l'activitat, entre altres aspectes.

La màxima puntuació que podia aconseguir cada projecte era de 20 punts. Un cop avaluades les propostes, la comissió ha resolt proclamar primer classificat el projecte del Diari de Mataró, que ha obtingut un total de 18 punts. En segon lloc ha quedat El Tot Mataró (15,5 punts), tercer Capgròs (14 punts) i quart la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró (9 punts).

Objectius del concurs

TecnoCampusMataró va convocar aquest concurs el passat mes de juny per tal de fomentar la innovació tecnològica, augmentar la qualitat o la presència local a la xarxa i incidir en un millor servei a la població. Els interessats van poder presentar les seves sol·licituds entre l'1 i el 31 d'octubre d'enguany.

L'acta del concurs es pot consultar al web www.tecnocampus.com/portals de TecnoCampusMataró.