Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visitants i expositors puntuen amb un notable la primera edició de la Fira tecnològica i de la innovació INNOVÀTIC

Escoltar

Visitants i expositors puntuen amb un notable la primera edició de la Fira tecnològica i de la innovació INNOVÀTIC

La primera edició d' INNOVÀTIC, Fira tecnològica i de la innovació, ha rebut una puntuació mitjana de notable tant per part dels visitants al certamen com per part dels expositors. La presidenta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, va fer ahir balanç de la fira, que es va celebrar al Parc Central el passat cap de setmana.

INNOVÀTIC ha rebut la visita de de prop de 6.500 persones, segons un recompte estimatiu realitzat al llarg dels 3 dies i mig de fira. La màxima afluència de visitants es va produir durant el diumenge (68%) i el dissabte (20%).

Pel que fa a la procedència dels visitants, un 82,03% eren mataronins i un 17,97% procedents de la resta del Maresme, Vallès Oriental, Barcelona ciutat i província de Girona.

El 30% dels visitants van participar activament a la fira en els diferents espais interactius o bé s'han interessat per productes o serveis concrets. Aquest fet ha quedat palès amb la constant afluència de públic als espais dotats d'activitat (auditori, espai E-dit i espai demo). Els visitants han valorat la fira amb un 7,14 (sobre 10 punts) de promig.

Pel que fa als expositors, un 62,5% consideren alt o molt alt l'assoliment dels seus objectius predefinits. D'altra banda, el 79,41% de les empreses se senten molt satisfetes o satisfetes de la seva participació a la fira.

Les empreses expositores puntuen amb un promig de 7,57 (sobre 10 punts) els diferents serveis de la fira. Per últim, el 94,12% dels expositors han mostrat el seu interès a participar en futures edicions de la fira.