Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró comença la renovació del clavegueram d'un tram del Torrent de la Pólvora i del carrer del riu Segura

Escoltar

Aigües de Mataró comença la renovació del clavegueram d'un tram del Torrent de la Pólvora i del carrer del riu Segura

Aigües de Mataró, SA ha començat aquesta setmana les obres de substitució d'un tram del clavegueram del Torrent de la Pólvora, així com del clavegueram del carrer de riu Segura.

L'estat de deteriorament dels col·lectors es va detectar en una inspecció realitzada després dels aiguats que hi va haver a la ciutat el passat setembre.

El col·lector del Torrent de la Pólvora recull aigües pluvials i residuals del carrer i les finques adjacents, a més de les procedents dels col·lectors dels carrers del riu Segura, Sant Domènec, Sant Ferran, Andalús, Cáceres i Joan Peiró. El tram que es substituirà està comprès entre el carrer de Sevilla i 30 metres més amunt de la cruïlla amb el carrer de Cáceres. Els treballs previstos són la col·locació d'un nou tub de PVC que tindrà 60 centímetres de diàmetre en un tram de 105 metres de llarg i 50 centímetres de diàmetre en un tram de 114 metres.

Pel que fa al col·lector del carrer del riu Segura, es col·locarà un nou tub de 50 metres de llarg i 40 centímetres de diàmetre.

En els dos carrers es preveu la substitució dels claveguerons que estiguin en mal estat i es faran nous embornals.

Les obres han estat adjudicades a l'empresa García Cano e Hijos, SA per un import de 356.034,46 euros i un termini d'execució previst de 5 mesos.

Afectacions al trànsit

Les obres aniran avançant des de l'alçada dels carrers de Sevilla i Transversal, en sentit a la ronda de Joan Peiró. Segons avancin els treballs, el torrent de la Pólvora i el del riu Segura quedaran tallats al trànsit, i els carrers que hi conflueixen amb el Torrent de la Pólvora quedaran sense sortida.