Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova el clavegueram del carrer de Sant Isidor

Escoltar

Aigües de Mataró renova el clavegueram del carrer de Sant Isidor

La societat municipal Aigües de Mataró, SA ha començat les obres de renovació del clavegueram del carrer de Sant Isidor, en el tram comprès entre els carrers de Jaume Isern i Leandro Fernández de Moratín. L'actuació està inclosa en el Pla Director del Clavegueram.

Les obres, que van començar la setmana passada, consisteixen en la substitució de la canalització actual, que té una secció insuficient i es troba en mal estat. El nou tram de col·lector tindrà 62 metres de longitud i un diàmetre de 800 mm.

Els treballs han estat adjudicats a l'empresa García-Cano e Hijos, SA i tenen una durada prevista de dos mesos. El pressupost de l'actuació és de 93.815 euros.

Afectacions al trànsit

La cruïlla del carrer de Sant Isidor amb el carrer de Leandro Fernández de Moratín està tallada al trànsit amb motiu de l'execució de les obres. Per aquest motiu, mentre durin els treballs els carrers de Leandro Fernández de Moratín, de Sant Sadurní i de Sant Isidor queden sense sortida i el carrer de Sant Sadurní ha canviat de sentit entre el carrer de Guifré el Pelós i el Caminet de les Vinyes.