Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Artistes nacionals i internacionals pintaran graffitis a la tanca d'obres de TecnoCampusMataró

Escoltar

Artistes nacionals i internacionals pintaran graffitis a la tanca d'obres de TecnoCampusMataró

El projecte "Art de Mar 07" portarà a una seixantena d'artistes a plasmar les seves obres a la tanca de ciment que envolta el terreny on es construeix TecnoCampusMataró. PUMSA promou aquesta iniciativa amb la coordinació de l'artista mataroní Mateo Lara. L'objectiu és impulsar l'art urbà i convertir l'espai en un referent artístic a nivell mundial.

El projecte es desenvoluparà entre els caps de setmana del 9 i 10 de juny i del  16 i 17 de juny. La temàtica que inspirarà als artistes que hi participen serà la de les noves tecnologies, en relació amb la construcció del parc tecnològic i de la innovació TecnoCampusMataró.

Els participants a "Art de Mar 07" són 59 artistes urbans de renom, dels quals 50 són locals i nacionals, i 9 internacionals. Els graffitis que realitzin tindran un caràcter efímer, mentre durin les obres de TecnoCampusMataró, però la intenció és que es converteixin en un referent artístic a nivell local, nacional i internacional.

Dos caps de setmana

Els artistes internacionals pintaran els seus graffitis el cap de setmana del 9 i 10 de juny. Casroc, Fuckl, CazN i Resm, de Bèlgica; Wany, Kactus i Maria, d'Itàlia; Focus, d'Holanda; i Dome d'Alemanya, realitzaran les seves obres sobre part dels 70 plafons de 2,5 x 2 metres que conformen la tanca d'obres de TecnoCampusMataró.

Els artistes nacionals i locals ho faran entre aquest cap de setmana i el següent, el del 16 i 17 de juny. Aquests seran Pantone, Ausias i Seal, d'Alacant; Saturno i Ome, de Girona, i pintors del Maresme i de Barcelona, entre els quals destaquen Aserf, Baie, Eos, Jaik, Kain, Kets, Kram, Owen, Pez, Sagüe, Sendy's, She, Skum, Sort o Urih. PUMSA correrà amb les despeses de desplaçament, dietes i material utilitzat dels artistes participants.

En cas que quedin zones del mur sense treballar, està previst que el projecte es completi amb la participació d'altres artistes locals. En aquest cas, "Art de Mar 07" s'allargarà durant un mes en total.