Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la construcció d'un nou edifici d'habitatges al carrer de Teià

Escoltar

Comença la construcció d'un nou edifici d'habitatges al carrer de Teià

L'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) ha iniciat la construcció d'un edifici de cinc habitatges amb aparcament al carrer de Teià 4, al barri de La Llàntia. Els pisos es destinaran al reallotjament de famílies afectades pel Pla Especial de Millora Urbana (PEMU) de La Llàntia. 

L'edifici se situarà al carrer de Teià 4, entre els carrers de Masnou i de Llevantina, i tindrà una superfície total de 685 m2distribuïts en planta soterrani, planta baixa i dos pisos.

A la planta soterrani es construirà un aparcament de 170 m2amb quatre places de venda destinades als residents.

La planta baixa i les dues plantes pis allotjaran els cinc habitatges. Dos d'ells tindran una superfície útil de 55 m2, altres dos de 65 m2i un de 111 m2, i disposaran d'entre 2 i 3 dormitoris.

Al terrat de l'edifici s'ubicaran plaques solars per dotar l'edifici d'aigua calenta sanitària i calefacció.

Termini i pressupost

L'empresa encarregada d'aixecar l'estructura de l'edifici és POPSA Construccions, SL, amb un import d'adjudicació de 235.000 €, IVA inclòs. Posteriorment, es convocarà un concurs per escollir l'empresa que construirà la resta de l'edifici.

Està previst que les obres, que promou PUMSA i gestiona Prohabitatge Mataró, finalitzin completament el tercer trimestre de 2008.

PEMU de La Llàntia

La construcció d'aquest edifici d'habitatges està inclòs dins el Pla Especial de Millora Urbana (PEMU) de La Llàntia, que el Ple de l'Ajuntament va aprovar definitivament el 12 de març de 2003 amb l'objectiu de millorar l'ordenació d'aquest barri de Mataró.

El PEMU preveu la construcció d'altres tres edificis de promoció pública, un dels qual ja s'ha construït al mateix carrer de Tiana, número 2.

El Pla també inclou la creació d'un Centre d'Atenció Primària (CAP), la primera pedra del qual es va posar el passat mes de març; la recuperació i rehabilitació de la masia existent a l'àmbit del carrer de La Boixa, que es destinarà a equipament; i la construcció d'un edifici per a equipament i un edifici comercial amb aparcament, que ha començat aquest mes de juliol.