Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El butlletí municipal 'mésmataró' modificarà les seves normes de redacció

Escoltar

El butlletí municipal 'mésmataró' modificarà les seves normes de redacció

El Ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat dijous passat, 13 de setembre, una resolució presentada pel grup municipal de CiU per modificar les normes de redacció del butlletí municipal, mésmataró. La modificació, que haurà d'aprovar la Junta de Govern Local, consistirà en permetre que els articles d'opinió dels grups municipals puguin ser titulats i signats per representants d'aquests grups en els organismes autònoms, empreses municipals, fundacions o consells municipals de participació, a part de pels càrrecs electes.

El text íntegre de l'acord és el següent:

"Segons consta en el primer capítol del document Normes de Redacció, Fotografia, Maquetació i Publicitat del Butlletí Municipal mésmataró, Antecedents i principis generals, "les propostes sobre la creació de nous mitjans de comunicació municipals s'enmarquen també en la línia d'incrementar els instruments i canals de participació de la ciutadania, que s'estan fent realitat amb la recent creació del Consell de Ciutat, els nous consells territorials o la revisió del reglament de participació ciutadana".

Al capítol tercer, Normes del butlletí, apartat 3.1. Normes de redacció, el mateix document defineix com "espai dels grups municipals", aquell que "contindrà tants articles com grups municipals amb representació municipal hi hagi d'acord amb el ROM, a cadascun dels quals es designarà una pàgina. Cada pàgina estarà identificada amb el logotip i el nom amb el qual van obtenir representació a l'Ajuntament i els articles estaran titulats i signats sempre per càrrecs electes de la Coorporació".

És precisament en base al que diuen els principis generals d'aquestes normes, que el Grup Municipal de Convergència i Unió proposa al Ple l'adopció del següent,

ACORD:

Modificar el text del capítol tercer, Normes del butlletí, en el seu apartat 3.1. Normes de redacció, allà on el document defineix el concepte"espai dels grups municipals", en el sentit següent:

"Contindrà tants articles com grups municipals amb representació municipal hi hagi d'acord amb el ROM, a cadascun dels quals es designarà una pàgina. Cada pàgina estarà identificada amb el logotip i el nom amb el qual van obtenir representació a l'Ajuntament i els articles estaran titulats i signats sempre per càrrecs electes de la Corporació o representants d'aquests grups en els organismes autònoms, empreses municipals, fundacions o consells municipals de participació".