Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El camp de futbol de Can Xalant estrena gespa artificial

Escoltar

El camp de futbol de Can Xalant estrena gespa artificial

El Camp Municipal de Futbol de Can Xalant ha canviat el paviment de sauló pel de gespa artificial. Les obres es van iniciar el 16 de juliol i està previst que s'enllesteixin al llarg d'aquesta setmana.

A més del canvi de pavimentació per una gespa d'última generació, el projecte també inclou la instal·lació d'una nova tanca al perímetre del camp; noves porteries, xarxes i banderins i la pavimentació de l'entorn amb formigó. El camp s'ha dotat també d'un sistema sostenible de drenatge i rec per recuperar i estalviar aigua.

Amb aquesta renovació s'han remodelat les dimensions del terreny de joc, que ha passat a tenir 101 m x 63 m cosa que permet dividir-lo en dos camps transversals de futbol a 7 o un de futbol a 11.

Les obres les està portant a terme l'empresa Mondo Ibèrica SA i compta amb un pressupost de 448.988,76 € dels quals 152.400 € estan subvencionats pel Consell Català de l'Esport.

En el camp de Can Xalant entrenen i juguen totes les seccions del Juventus AC, des d'iniciació fins als veterans, que començaran la temporada el 15 de setembre amb partit fora de casa i el 22 de setembre estrenaran la nova gespa amb el primer partit a casa.

Can Xalant és el tercer camp de futbol de Mataró que compta amb gespa artificial, els altres dos són: Camp Municipal d'Esports i el Camp Municipal del Camí del Mig.

Aquesta intervenció es va acordar en el Pacte pel Futbol com una de les actuacions del "Pla verd", que estableix les actuacions de millora de les instal·lacions esportives.

El Pacte pel Futbol es va signar el passat mes de novembre entre el Patronat Municipal d'Esports i la Comissió de Clubs de Futbol.

El 2008 està previst que es canviï el paviment del Camp Municipal de Rocafonda.