Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle 'Dissabtes a les 11' mostra els projectes de joves creadors al Teatre Monumental

Escoltar

El cicle 'Dissabtes a les 11' mostra els projectes de joves creadors al Teatre Monumental

Durant el mes de desembre i gener es podran veure al Teatre Monumental les tres obres guanyadores de la setena convocatòria dels ajuts a la creació escènica del Patronat Municipal de Cultura (PMC). El programa de representacions que es mostraran dins el cicle "Dissabtes a les 11" l'ha presentat avui el president del PMC, Sergi Penedès.

Ajuts a la creació escènica

Cada any el Patronat Municipal de Cultura obre una convocatòria per impulsar projectes escènics de joves creadors de Mataró, amb la finalitat d'estimular-ne la vocació per les arts escèniques i investigar els diferents llenguatges artístics que en poden formar part, proporcionant eines per a la realització i posada en escena dels seus projectes.

D'entre els projectes presentats se'n trien tres, als quals se'ls dota d'una aportació econòmica de 3.000 euros. Els guanyadors també reben l'assessorament tècnic i artístic per part dels professionals del Teatre Monumental, i des de l'Aula de Teatre s'ha fet un seguiment del procés de producció i posada en escena de cada muntatge.

Els tres espectacles s'estrenen per primera vegada al Teatre Monumental, a les 23 h, dins del cicle "Dissabtes a les 11", i són:

  • Dissabte 8 de desembre: "Sentits € Sentidos", de Gregori Lara, Ainara Hernández i Maria Blanch. Obra que gira entorn dels sentits corporals.
  • Dissabte 29 de desembre: "Night Bus", de la Companyia PocaFeina. És una versió clown de la comèdia romàntica cinematogràfica "It happened one night", protagonitzada per Clarck Gable i Claudette Colbert als anys 30.
  • Dissabte 12 de gener: "Nmor", de la companyia Triple morro amb pirueta. Espectacle que barreja diferents disciplines escèniques, com el teatre i el circ, amb música.