Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona s'instal·larà a Mataró

Escoltar

El Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona s'instal·larà a Mataró

El gerent de l'empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), César Fernàndez, i la presidenta del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona (CAATB), M.Rosa Remolà, van signar, el passat 29 de novembre, l'escriptura pública de compravenda d'un local situat al carrer de Can Xammar, 6.

D'aquesta manera, el CAATB obrirà la seva delegació a Mataró, en un local situat a l'àmbit de Can Xammar.

El local té una superfície útil de 492 m2i ocupa la planta baixa i la planta semisubterrània d'un edifici d'habitatges, la construcció del qual va promoure PUMSA.

Obres de condicionament i trasllat provisional

A partir d'ara, el CAATB realitzarà obres d'adequació del local per tal d'adaptar-lo a la seva activitat, i es preveu que s'instal·laran a la nova seu en un període màxim de sis mesos. No obstant això, el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona podrà iniciar la seva activitat a Mataró, a un local cedit provisionalment per PUMSA a l'Edifici de Vidre, que podran ocupar mentre no estiguin enllestides les obres del nou local. El CAATB té previst començar l'activitat en l'emplaçament provisional, abans de les festes de Nadal.

Conservació de les restes arqueològiques

Abans que PUMSA iniciés la construcció de l'edifici d'habitatges del carrer de Can Xammar, 6, es van fer una excavacions arqueològiques gràcies a les quals es van torbar unes conduccions d'aigua d'època romana. Segons han convingut les parts, PUMSA se'n farà càrrec de la restauració de les troballes, mentre que el CAATB es compromet a la conservació, preservació i manteniment de les mateixes.

Activitats per a tothom

El Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona treballa per aconseguir la promoció tècnica, social i econòmica de la professió d'aparellador i arquitecte tècnic a les comarques de Barcelona.

A més d'organitzar activitats professionals i tècniques destinades als seus col·legiats, el CAATB du a terme un programa d'acció cultural amb exposicions, conferències i visites guiades obertes al públic en general.