Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia Internacional de la Música se celebrarà amb quatre dies de concerts

Escoltar

El Dia Internacional de la Música se celebrarà amb quatre dies de concerts

Amb motiu de la celebració el proper 21 de juny del Dia Internacional de la Música, el Patronat Municipal de Cultura (PMC), el Col·lectiu de Músics del Maresme i les escoles de música de Mataró han organitzat una sèrie d'activitats musicals que tindran lloc entre el divendres 15 de juny fins al dijous 21.

Programació del Dia Internacional de la Música

Els actes començaran el divendres 15 de juny, a les 19 h. L'Aula de Música Masafrets ha organitzat un concert que anirà a càrrec de la Jove Orquestra Iluro, el Jove Cor i el grup instrumental Iluro a la capella de l'Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena.

El dissabte 16, a partir de les 5 de la tarda, i fins ben entrada la matinada, hi haurà interpretacions musicals de manera continuada de diferents grups locals i del Maresme. Les actuacions es faran, igual que l'any passat, en tres escenaris que es muntaran un davant l'Ajuntament i dos més grans a la plaça de Santa Anna. La gestió dels grups que hi tocaran l'ha duta a terme el Col·lectiu de Músics del Maresme.

El dimecres 20 a les 20 h, la Sala Cabañes farà la presentació del disc compacte de les cançons dels Pastorets de Mataró, amb actuacions en directe.

I per finalitzar, el dijous 21 totes les escoles de música de Mataró participaran del seu projecte "Mataró Sona!", que compta amb la col·laboració del PMC i l'Institut Municipal d'Educació, i que consisteix en una trobada dels seus alumnes i diverses activitats formatives. A partir de les 19 h oferiran un concert a la plaça de Santa Anna, en el qual els alumnes interpretaran un repertori en les seves tres formacions: una Big Band, una orquestra i una camerata de guitarres. Les escoles de música que integren aquest projecte són l'Escola de Música El Carreró, Aula de Música Masafrets, l'Escola de Música Imma Planas, el Centre d'estudis musicals Cabezudo, l'Escola de Música Moderna 3et i l'Escola de Música Liceu Mataró.