Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mataró Bus incorpora un nou vehicle a la flota

Escoltar

El Mataró Bus incorpora un nou vehicle a la flota

El regidor de Mobilitat, Fermí Manchado, i el gerent de l'empresa concessionària del transport públic Mataró Bus, Jaume Bruguera, han presentat avui el nou vehicle de la flota del Mataró Bus que entrarà en funcionament a partir del 10 d'abril a la línia 3. El vehicle és el model més innovador del mercat que ofereix més comoditat i seguretat als usuaris.

L'autobús disposa de dues places destinades a persones amb mobilitat reduïda i/o cotxets d'infants, està dotat de terra antilliscant i té incorporat el darrer model de rampa disponible al mercat.

Igual que en les darreres adquisicions, el model és Cityclass i la carrosseria del vehicle és Castrosua city versus sobre bastidor Iveco. Té 24 butaques de disseny confortable emmoquetades i manté la mateixa quantitat de seients reservats que es distingeixen pel color vermell. Aquest autobús també disposa del seient reservat "jumbo", que és un espai que equival a plaça i mitja especialment pensat per a una persona amb un nen petit.

A més, l'autobús disposa d'una zona més àmplia per al conductor que incorpora els últims avenços en ergonomia i disseny; un nou parabrises davanter amb el que s'amplia l'angle de visió frontal i lateral; finestres laterals en vidre temperat corbat fins la zona del sostre; portes d'accés a viatgers de nou disseny amb màxima superfície de vidre; i miralls retrovisors interiors integrats i exteriors de disseny exclusiu amb l'objectiu d'aconseguir el màxim angle de visió.

Actualment la flota està formada per 24 autobusos, 20 dels quals estan de servei tots els dies feiners, 1 actua com a reforç puntual en la línia 5 i la resta es manté de reserva. La nova unitat es destinarà a ampliar el servei de la línia 3, en hores puntes, el que permetrà millorar la freqüència de pas dels 16 minuts d'ara a 14 minuts.