Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc Central estrena quiosc de venda de premsa i gelats

Escoltar

El Parc Central estrena quiosc de venda de premsa i gelats

El Parc Central té des d'aquest mes un nou quiosc de venda de premsa, gelats, llaminadures i articles de regal i papereria instal·lat davant de l'Espai firal, a tocar del Camí de la Geganta. L'Ajuntament va adjudicar el nou servei el passat febrer al Grup d'Invàl·lids de Mataró i Maresme (GIMM), que ha estat l'encarregat de la instal·lació i tindrà la concessió durant 15 anys, prorrogables a 7 més.

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat avui el nou quiosc. El disseny del mòdul segueix el model definit pel Servei d'Obres de l'Ajuntament i és similar al de les guinguetes de begudes i gelats de la platja, malgrat que els colors €verd i marró- s'han adaptat a l'entorn del Parc per reduir l'impacte visual.

El quiosc ocupa 12,5 m2, amb una zona de venda de 9,3 m2 i la resta utilitzada com a magatzem. El mòdul està fet amb materials antivandàlics i queda amb aparença compacta un cop tancat. Té un mostrador abatible per col·locar la premsa diària, un moble aparador per als productes de venda, i un tendal per protegir el quiosc del sol. A més, disposa d'un lavabo adaptat.

La concessió del quiosc s'ha adjudicat per concurs. El GIMM haurà de pagar cada any un cànon de 1.136,72 euros, amb increment anual de l'IPC, per l'explotació del servei. L'Ajuntament també va treure a concurs la concessió per instal·lar i explotar dos quioscos més al Parc Central, un per a l'activitat de bar i l'altre per lloguer de material esportiu, però la convocatòria va quedar deserta en tots dos casos.