Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat Municipal d'Esports destina més de 300 mil euros a 25 clubs i entitats de la ciutat

Escoltar

El Patronat Municipal d'Esports destina més de 300 mil euros a 25 clubs i entitats de la ciutat

El Patronat Municipal d'Esports (PME) destinarà el 2007, en concepte del Pla de Millora Esportiva i al Pla d'Imatge Esportiva, 320.400,00€ que es distribuiran en 25 clubs i entitats de la ciutat, per a 13 esports diferents.

Pla de Millora Esportiva

El Pla de Millora Esportiva és un programa que subvenciona a clubs de Mataró, mitjançant l'aprovació de convenis, com una fórmula de cooperació entre els clubs i el PME amb el mutu compromís de complir uns objectius esportius, econòmics i socials i situar els esports implicats el més amunt esportivament possible. Les subvencions s'atorguen a una sèrie d'esports i entitats que segons la seva història i trajectòria esportiva i social s'han fet mereixedors del mateix.

Els acords dels convenis, entre d'altres, pretenen completar i mantenir l'estructura esportiva sencera des de l'escola d'iniciació fins als sèniors, formació d'entrenadors i monitors o actes de relleu ciutadà.

Enguany, s'ha establert atorgar a aquest concepte 146.400,00€ que es distribuiran entre: el billar al Club Billar Mataró; hoquei gespa a l'Iluro Hoquei Club; handbol al Club Joventut Handbol Mataró; futbol a la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró; bàsquet a la Comissió de Clubs de Bàsquet de Mataró; atletisme a la Comissió de Clubs d'Atletisme de Mataró; ciclisme a l'Esport Ciclista Mataró; futbol sala al Club Futsal Mataró i als escacs al Club Escacs Mataró.

Pla d'Imatge Esportiva

El Pla d'Imatge Esportiva, com a programa diferenciat, subvenciona als clubs que a més de complir amb els requisits del Pla de Millora Esportiva, disposen d'algun equip en les categories de competició a nivell estatal.

Així, el 2007 s'ha subvencionat a 4 clubs que es distribuiran 174.000 €: tennis taula, waterpolo i natació del Centre Natació Mataró; futbol de la Fundació Privada Esportiva Mataró; hoquei patins al Club Hoquei Mataró i bàsquet a la AECC Unió Esportiva Mataró.

El Patronat Municipal d'Esports posa en funcionament una Comissió de Seguiment per vetllar pel compliment dels acords dels convenis.

Des del passat 2006, s'han afegit 4 esports i 7 entitats més dins del Pla de Millora i d'Imatge Esportiva.