Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El tercer cicle de cinema infantil en català projectarà 6 pel·lícules al Teatre Monumental

Escoltar

El tercer cicle de cinema infantil en català projectarà 6 pel·lícules al Teatre Monumental

El proper diumenge, 13 de gener, començarà el tercer cicle de cinema infantil en català. La programació inclou 6 pel·lícules que es projectaran al Teatre Monumental i s'emmarca en la iniciativa "Cinc" (Cinema Infantil en Català).

Les pel·lícules es projectaran el segon i quart diumenge de mes -excepte la darrera sessió que serà el dilluns de pasqua- a les 16.30 h. El preu serà de 5,50 € i de 5 € per als estudiants i per a les persones que tinguin el carnet de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona, el carnet blau o el carnet de l'Aula de Teatre del Patronat Municipal de Cultura.

Com a novetat, cal destacar que enguany es posa a la venda un abonament per a tot el cicle al preu de 21 euros. Aquest abonament es podrà adquirir des del dia 27 de desembre a les taquilles del Teatre Monumental (La Riera, 169), els dies de sessió, i al Patronat Municipal de Cultura (carrer de Sant Josep, 9), de dimecres a divendres de 18 a 20 hores.

El cicle està format per les següents pel·lícules:

. 13 de gener: "La teranyina de la Carlota".
. 27 de gener: "Shin Chan. Els adults contraataquen".
. 10 de febrer: "Lassie ".
. 24 de febrer: "Azur i Asmar".
. 9 de març: "Ratatouille".
. 24 de març: "Shrek tercer".

Aquest cicle de cinema infantil en català s'emmarca en el projecte "Cinc". El "Cinc" és una iniciativa que va néixer a Lleida i que té per objectiu incrementar l'oferta de cinema infantil doblat al català i fomentar l'hàbit de consumir productes cinematogràfics en aquesta llengua.
El "Cinc" rep el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. Una de les línies de treball (2004-2007) de la Secció de Política Lingüística de l'Ajuntament és fomentar el cinema en català. El Ple de gener de 2006 va aprovar la proposta de resolució a favor de la normalització del cinema en català, presentada per tots els grups municipals.