Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web municipal incorpora un servei RSS d'enviament de titulars

Escoltar

El web municipal incorpora un servei RSS d'enviament de titulars

El web municipal www.mataro.cat ha incorporat un nou servei basat en el format RSS (Really Simple Syndication) que permet rebre les actualitzacions de les seccions de notícies, l'ajuntament informa, les ofertes de treball municipals i els anuncis oficials en forma de titulars, si es disposa d'un programa lector d'RSS i d'una connexió a Internet. Mitjançant el programa lector els usuaris poden saber quan s'ha actualitzat alguna d'aquestes seccions sense necessitat de connectar-se a la pàgina.

S'hi pot accedir a aquest nou servei directament des de http://www.mataro.cat/noticies/rss, a través del menú RSS de l'apartat notícies o fent clic a la icona RSS que es troba a la pàgina principal del web. El web municipal ja ofereix actualment als ciutadans la possibilitat de rebre un recull de les actualitzacions diàries al seu correu electrònic. El nous canals RSS complementen aquesta oferta.

Què és l'RSS?

El format RSS (Really Simple Syndication) basat en el llenguatge XML està especialment indicat per rebre informacions que canvien amb molta freqüència. L'usuari pot veure al seu programa lector els titulars actualitzats de les pàgines que l'interessen i un enllaç a la pàgina original per veure'n el contingut complet.