Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web municipal permet veure l'estat del trànsit minut a minut

Escoltar

El web municipal permet veure l'estat del trànsit minut a minut

El plànol de situació de l'estat del trànsit del web municipal de l'Ajuntament, www.mataro.cat, permet comprovar en quin estat es troba el trànsit a les principals vies de la ciutat. El plànol, que s'actualitza cada minut, indica mitjançant diferents colors si la circulació és fluïda, densa o si hi ha congestió. També s'assenyalen les zones amb accés restringit i les que es permet accedir-hi per a càrrega i descàrrega mostrant l'estat de les pilones.

El plànol de situació de l'estat del trànsit dóna a més la possibilitat d'accedir a les imatges que capten les càmeres situades a les places de Granollers i de França i a la N-II amb la Ronda de Joan d'Àustria. Aquestes imatges s'actualitzen cada 25 segons i s'hi accedeix fent clic a sobre de les icones corresponents a cada càmera sobre el plànol.

Està previst afegir-hi més zones i una nova càmeraEstà previst que durant el mes d'abril s'ampliï la informació amb la incorporació de nous detectors a la Ronda d'Alfons X el Savi. També es preveu que en uns mesos s'instal·li una nova càmera de vídeo que anirà ubicada a la Porta Laietana i que estarà també disponible al web. Aquesta quarta càmera té un pressupost de 54.778,82 € i a diferència de les actuals es podrà girar 360º. Això farà possible que, en funció de l'orientació, es pugin captar imatges de l'Avinguda del Maresme fins la Ronda de Barceló, del Camí Ral o de l'Avinguda de Lluís Companys. El plànol de situació de l'estat del trànsit es troba ubicat a l'apartat Com ens movem? del menú "La ciutat " del web municipal.