Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alcaldes del grup de ciutats de l'Arc Metropolità es reuneixen amb el president de la Generalitat

Escoltar

Els alcaldes del grup de ciutats de l'Arc Metropolità es reuneixen amb el president de la Generalitat

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, formarà part de la trobada dels alcaldes del grup de ciutats l'Arc Metropolità amb el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, que tindrà lloc aquesta tarda a les 17h al Palau de la Generalitat.

En aquesta primera trobada de l'entitat amb Montilla, l'Arc Metropolità lliurarà al president de la Generalitat un document de presentació i li reiterarà la seva voluntat de participar en el diàleg sobre els temes d'abast territorial metropolità.

Està previst que hi assisteixin:

Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró
Josep Mayoral, alcalde de Granollers
Manuel Bustos, alcalde de Sabadell
Pere Navarro, alcalde de Terrassa
Salvador Esteve, alcalde de Martorell
Joan Ignasi Elena, alcalde de Vilanova i la Geltrú
Marcel Esteve, alcalde de Vilafranca del Penedès
Pere Montaña, coordinador tècnic de l'Arc Metropolità.

Les ciutats de l'Arc Metropolità de Barcelona van iniciar les seves relacions com a grup el 1992 amb diferents reunions de treball al voltant del debat territorial. Al llarg d'aquests anys, les set ciutats han treballat problemàtiques comunes relacionades amb les infrastructures, els serveis i l'evolució socio-econòmica de l'arc metropolità. El grup, que té la seva oficina tècnica a Terrassa, manté reunions tècniques i polítiques periòdicament i ha impulsat diferents declaracions polítiques i estudis sobre la realitat territorial metropolitana.