Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA posa en funcionament els aparcaments de rotació de la plaça d'Occitània i del Parc de Cerdanyola

Escoltar

GINTRA posa en funcionament els aparcaments de rotació de la plaça d'Occitània i del Parc de Cerdanyola

El proper dilluns 3 de setembre entren en funcionament les places en règim de rotació de l'aparcament de la plaça d'Occitània i del Parc de Cerdanyola inaugurats el passat 23 i 24 de juliol, dia que Inmuebles Fénix 92, SL., empresa encarregada de la construcció de l'aparcament i l'explotació de les places per a residents, va començar a lliurar les places venudes.

Durant l'estiu s'han dut a terme els treballs d'adequació de la planta subterrània que acull aquestes places de rotació a cada un dels aparcaments que han estat supervisats per l'empresa municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró SL (GINTRA).

En total entre els dos aparcaments es posen a disposició dels veïns 139 places de rotació, 79 a l'aparcament d'Occitània (d'un total de 224) i 60 a l'aparcament del Parc de Cerdanyola (d'un total de 266 places), ubicades en els dos casos a la última planta subterrània de l'aparcament, concretament la tercera.

Està previst destinar aquestes mateixes places de rotació al lloguer nocturn perquè els veïns interessats hi puguin estacionar els seus vehicles a la nit, quan no hi ha rotació.

L'horari d'aquest abonament nocturn és de dilluns a dissabte de 21h a 9h (franja horària sense servei de rotació) i diumenge i festius durant les 24h.

La comercialització d'aquestes places la durà a terme GINTRA des de la cabina de control del mateix aparcament.

Tarifació per minuts

Aquests dos aparcaments, a l'igual que la resta d'aparcaments municipals de Mataró, aplicaran la tarifació per minuts als seus usuaris tal i com recull la llei 44/2006 de millora de la protecció dels consumidors i usuaris. La tarificació per minuts es comença a aplicar als aparcaments municipals a partir d'avui.

La seva aplicació permet  als usuaris pagar el temps real d'estacionament i l'aplicació de l'arrodoniment a la baixa.

El preu per minut d'aquests dos nous aparcaments l'any 2007 és de 0,0269 euros.

El preu del lloguer nocturn és de 40 euros mensuals (iva inclòs).

Millora de l'espai públic a la coberta dels aparcaments      

GINTRA està ultimant els treballs de millora de les places de la coberta d'ambdós aparcaments i preveu posar-les a disposició del públic al llarg del mes de setembre.

Inversió

Els treballs d'adequació de les plantes subterrànies destinades a l'aparcament de rotació de vehicles dels dos aparcaments i la gestió i control dels mateixos durant un termini d'un any van ser adjudicats per concurs el passat 12 de juny de 2007 a l'empresa A+B Comerç i Distribucions SL per un import de 232.000 €.