GINTRA promou un aparcament al Parc del Palau

L'entitat municipal GINTRA promou un aparcament soterrat al Parc de Palau, amb capacitat per 240 cotxes i 8 motocicletes. Les places d'aparcament seran per a residents en règim de compra i/o lloguer. L'avantprojecte es presenta avui dia 11 de gener al Ple de l'Ajuntament de Mataró per a la seva aprovació inicial.

L'edifici tindrà una superfície construïda de 5.692 m2, tal i com es recull a l'avantprojecte. Aquest espai es distribuirà en dues plantes soterrades que comptaran amb 240 places d'estacionament per a cotxes € 5 de les quals seran adaptades- i 8 per a motocicletes.

L'alçada de l'aparcament de 2,50 metres a la primera planta de l'aparcament, superior a l'estàndard que és de 2,20 m, permetrà l'accés de furgonetes i disposar de 57 places aproximadament al primer soterrani.

La proposta preveu que l'aparcament tindrà dos accessos per a vehicles: l'entrada es farà per l'extrem oest del Parc del Palau, és a dir, pel carrer de Las Siete Partidas, mentre que la sortida es farà pel carrer de Lapidario, a l'extrem est de la plaça.

L'avantprojecte contempla un pressupost per a la construcció de l'aparcament i la reurbanització del parc d'aproximadament 3,5 milions d'euros.

Informació pública

A partir de l'aprovació inicial, l'avantprojecte de l'aparcament del Parc del Palau serà sotmès a informació pública per un període de 30 dies. Durant aquest temps, els ciutadans que ho desitgin podran presentar les al·legacions, reclamacions o suggeriments que considerin pertinents.

Es preveu iniciar la obra de l'aparcament a la tardor del 2007.