Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' se celebrarà a Mataró en 4 instal·lacions esportives

Escoltar

La campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' se celebrarà a Mataró en 4 instal·lacions esportives

La campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" se celebra el proper diumenge 8 de juliol a tot l'Estat espanyol, en especial a Catalunya, País Basc i Madrid. A Mataró es farà en 4 equipaments de la ciutat: la Piscina Municipal, el dissabte 7 de juliol, i el diumenge 8 al Centre Atlètic Laietana, Centre Municipal d'Esports El Sorrall i Centre Natació Mataró.

La campanya "Mulla't" és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i a tot l'Estat. L'objectiu és promoure la participació ciutadana i alhora recaptar fons per tal de poder crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia. La campanya està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Els participants en la iniciativa el que hauran de fer és mullar-se, és a dir, nedar. Els metres que es facin seran comptabilitzats. També es podran fer aportacions econòmiques i comprar diferents articles que es posaran a la venda a les instal·lacions col·laboradores.

L'edició passada van participar 870 piscines i 84.200 persones. A Mataró en van ser 503 que van nedar 203.400 m. L'any passat es van recaptar 3.280,75 € mentre que el 2005 es van reunir 2.550.39 €.

El Mulla't a la Piscina Municipal

La Piscina Municipal celebrarà la nova edició del "Mulla't" el 7 de juliol, dia en què també té lloc la Festa de l'Usuari. La instal·lació estarà oberta de 9 a 14 h, temps en el qual es podrà nedar per l'esclerosi i a més es podrà participar en diferents activitats: natació amb aletes, bateig d'immersió (SPASS), jocs a la piscina gran i activitats diverses a la piscina petita. També hi haurà la tradicional tómbola amb obsequis cedits per col·laboradors. L'accés a la Piscina Municipal serà lliure

L'entitat "Voluntaris per al futur" s'encarregarà d'inscriure els participants i de controlar els metres que es vagin nedant, entre d'altres tasques.

Mulla't al Centre Natació Mataró

Al Centre Natació Mataró, la jornada "Mulla't" se celebrarà el diumenge entre les 9 h i les 15 h. Com a activitats hi haurà: aiguagim (11.30 h) i submarinisme amb l'SPASS (12 h).

L'entrada dels participants que no són socis també es recaptarà per a la Fundació.

Nedar al Centre Atlètic Laietània

La jornada se celebrarà també el diumenge de 8 a 14.30 h. L'entrada estarà oberta a tothom.

Centre Municipal d'Esports El Sorrall

El Mulla't se celebrarà diumenge de 9 a 14 h. Com a activitat es farà un bateig d'immersió. L'entrada dels participants que no són socis també es recaptarà per a la Fundació.

Els articles que ha editat la Fundació per a aquesta edició (gorres, motxilles, samarretes, ulleres de piscina, tovalloles i ventalls) es podran comprar en totes les instal·lacions.