Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Federació Catalana d'Handbol premia l'Ajuntament pel seu suport a aquest esport

Escoltar

La Federació Catalana d'Handbol premia l'Ajuntament pel seu suport a aquest esport

La Federació Catalana d'Handbol ha decidit concedir el Trofeu FCH a l'Ajuntament de Mataró pel suport i promoció que el municipi dóna a aquest esport. L'alcalde, Joan Antoni Baron, i el president del Patronat Municipal d'Esport (PME), Ivan Pera, assistiran aquest vespre a la XXI Festa de l'Handbol Català, que tindrà lloc al Complex Esportiu Les Comes d'Igualada, en el transcurs de la qual rebran el premi.

Actuacions realitzades

L'Ajuntament ha inaugurat aquest any el poliesportiu municipal Teresa Maria Roca, que per les mides de les pistes es destina especialment a la pràctica de l'handbol.

Pel que fa a les actuacions de suport i promoció a l'esport, el PME consensua anualment el Pla de millora de l'handbol amb el Club Joventut Handbol Mataró, entitat que aplega 200 esportistes en les diferents categories.  

A més, el PME organitza anualment els jocs escolars d'handbol per promocionar la pràctica d'aquest esport a les escoles. En la darrera edició dels jocs es va registrar un augment d'un 60% de la participació en la categoria aleví mixta, que va passar de 94 a 153 participants, i de 8 a 15 equips. A les categories prebenjamí i benjamí van participar respectivament en el darrer curs 230 i 150 nens.

D'altra banda, el PME col·labora amb el Club Joventut Handbol Mataró es l'organització del campus d'estiu que convoca l'entitat, al qual van participar el passat juliol uns 110 esportistes masculins i femenins.

Per últim, com a novetat dins el programa de la festa major de Les Santes, el passat juliol es va fer el 1r torneig d'handbol platja, amb 2 camps de 10 x 20 ubicats a la platja del Varador. Es van reunir 18 equips (12 masculins i 6 femenins) i l'afluència al torneig, entre participants i públic, va arribar a les 250 persones.